FINQUESLes finques que formem part de Xarxa Pagesa som les següents. Clicant sobre el nom de la finca veuràs una petita descripció. Clicant sobre la web t'envia a la pàgina de cada finca.

Alt Empordà

Vessana (CCPAE: CT/3192/P) - Castelló d'Empúries - www.vessana.com
Can Falgàs (CCPAE: CT/1566/PE) - Torroella de Fluvià - canfalgas.blogspot.com
Mas Galceran (CCPAE: CT/2614/P) - Sant Miquel de Fluvià - www.masgalceran.cat

Baix Empordà

La Coromina (CCPAE: CT/1853/P) - Albons - www.lacoromina.cat
Can Bosc del Baró (CCPAE: CT/1069/P) - Foixà

Garrotxa

L'Empedrat (CCPAE: CT/3173/P) - Tortellà - empedrat.wordpress.com
Planeses (CCPAE: CT/2148/P) - Sant Ferriol - planeses.com

Gironès

La Feixa d'en Feliu (CCPAE: CT/3775/P) - Bescanó - www.lafeixadenfeliu.com
Can Pibernat (CCPAE: CT/5875/P) - Cassà de la Selva - botiga.horticultura.cat

Alt Empordà

Vessana (CCPAE: CT/3192/P) - Castelló d'Empúries - www.vessana.com
Cultivant agroecologia des del 2003. Som una experiència agrària familiar de 2 ha. d'horta i fruiters. Situats al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, regats pel rec del Molí i envoltats de cledes i camps empordanesos. Apostem per un model d'agricultura diferent, aprofitant al màxim els recursos locals. Establim rotacions, combinem diferents famílies hortícoles, preservem varietats locals, defugim dels transgènics. Practiquem la proximitat amb aquells que s'interessen pel que fem i oferint un espai on reconèixer allò que mengem. En definitiva, un model agroecològic en contacte directe amb el consumidor. Un model digne i just tant per al pagès com per al consumidor.
Torna a dalt.
Vessana


Can Falgàs (CCPAE: CT/1566/PE) - Torroella de Fluvià - canfalgas.blogspot.com

Bio Espai Terres de Can Falgàs som una empresa familiar formada per tres generacions, ubicada al poble de Torroella de Fluvià (Alt Empordà). Apostant per productes d'alta qualitat i, pel respecte pel medi ambient, vam donar un gir a la nostra producció fent-la 100% ecològica. Creiem en la necessitat d'anar més enllà amb la nostra feina, poder menjar productes que realment ens nodreixin i posar el nostre granet de sorra per millorar aquesta nostra estimada terra per deixar un futur una mica millor als nostres fills. Apostem per els productes de proximitat, de qualitat i per la vida digna al camp.
Torna a dalt.


 

Can Falgàs


Mas Galceran (CCPAE: CT/2614/P) - Sant Miquel de Fluvià - www.masgalceran.cat
El Mas Galceran, datat del 1609, està situat al municipi de Sant Miquel de Fluvià. La seva situació privilegiada, entre una zona forestal i una de fluvial, conforma un entorn de gran diversitat biològica. Aprofitant aquestes característiques, al 2011 en va sorgir Mas Galceran SCP, una empresa familiar que treballa 4,5 ha d'horta ecològica. El nostre objectiu és la producció d'hortalisses cercant la màxima qualitat del producte final, tot mantenint unes pràctiques respectuoses amb la terra que treballem i l'entron natural que ens envolta. Apostem per un producte de proximitat cultivat a l'Empordà i consumit aquí i a les comarques properes.
Torna a dalt.
Mas Galceran


Baix Empordà

La Coromina  (CCPAE: CT/1853/P) - Albons - www.la coromina.cat
La Coromina és una finca de 7 ha. situada a Albons, al bell mig de l'Empordà, on hi vivim i treballem la Teresa i en Joan. Per a nosaltres, la nostra activitat, més que una feina és una manera de viure, fonamentada en el respecte als demés i en la conservació del nostre entorn. Per aquesta raó, seguim els principis de l'agroecologia, que van molt més enllà de cultivar la terra sense contaminar-la. Per aconseguir que els nostres productes us arribin amb la màxima qualitat possible, us els oferim mitjançant el repartiment de cistelles, la parada al mercat de "La Plaça del Lleó" (Girona) i, ara, amb aquesta nova iniciativa de repartiment a botigues.
Torna a dalt.
La Coromina


Can Bosc del Baró (CCPAE: CT/1069/P) - Foixà  
Can Bosc del Baró és una finca situada al municipi de Foixà, just on el riu Ter desemboca a l'Empordà. El pas de 3 generacions l'ha fet evolucionar cap a l'agricultura ecològica. Ens hem anat especialitzant en alguns cultius específics per donar cobertura a altres companys que fan mercats i cistelles. Ells són la base de la nostra comercialització així com l'assortiment a botigues ecològiques.
Torna a dalt.
Can Bosc del Baró


Garrotxa

L'Empedrat (CCPAE: CT/3173/P) - Tortellà - empedrat.wordpress.com
L'Empedrat som l'Anna Sirvent i el Marc Rabascall de Can Gustí de Sales de Llierca. Cultivem cap a 2 ha. d'horta ecològica a Tortellà, envoltats de les muntanyes i boscos de l'Alta Garrotxa, on fem horta variada a l'aire lliure i en hivernacle des de fa 10 anys. Venem els nostres productes als mercats de la comarca, a domicili, a cooperatives de consumidors i a peu de finca.
Torna a dalt.
L'Empedrat

Planeses (CCPAE: CT/2148/P) - Sant Ferriol - planeses.com
Planeses és un projecte d'Agricultura Regenerativa situat a la Garrotxa, al costat de Besalú. El nostre sistema de producció integra els animals en els camps com a eina principal per a regenerar el sòl i i recuperar un paisatge viu. Això ens dóna una producció diversificada on a més de les nostres verdures també tenim vaca de carn i llet, pollastres, gallines i conills. Disposem d'obrador propi a la finca on transformem els nostres productes per a què puguis gaudir d'una alimentació de qualitat de manera fàcil.
Torna a dalt.Gironès

La Feixa d'en Feliu (CCPAE: CT/3775/P) - Bescanó - www.lafeixadenfeliu.com
La Feixa d'en Feliu és una finca de 2,5 ha. situada al Pla de Trullàs (Bescanó). La nostre especialitat és el cultiu d'enciam i bleda en continu als nostres hivernacles. Realitzem la recollida sota comanda, per garantir el màxim de frescor i qualitat. Entre els nostres cultius de temporada destaquen la tomata, ceba tendra, cogombre i pebrot. Els nostres valors són l'honestedat, la professionalitat i el respecte pels clients, proveïdors i entorn. Formem part d'aquest projecte amb la il·lusió de col·laborar amb altres pagesos gironins i amb botigues locals per fer arribar el nostre producte al territori.
Torna a dalt.
Feixa d'en Feliu


Can Pibernat (CCPAE: CT/5875/P - Cassà de la Selva - botiga.horticultura.cat
Can Pibernat és una finca familiar situada al municipi de Cassà de la Selva. Cultivem productes d'horta des de 1975 essent, la segona generació, qui ha apostat per la producció amb criteris d'agricultura ecològica.
La finca compta amb 2 ha d'horta a l'aire lliure i 2500 m2 d'hivernacle on produïm diverses varietats d'hortalisses de temporada d'alta qualitat essent respectuosos i responsables amb el medi on vivim i treballem.Apostem doncs, per una producció ecològica i de proximitat on posem en valor la salut de l'entorn i la de les persones.
Torna a dalt.Xarxa Pagesa Copyright 2020; info@xarxapagesa.cat