amunt

Finques

Els horts ecològics que formen la Xarxa Pagesa

La Xarxa Pagesa som 10 finques que cultivem des de fa anys de manera ecològica i certificada pel Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), ubicades a la zona de l'Empordà, la Garrotxa, el Gironès i la Selva.

 

Horta ecològica a l'Alt Empordà

Torroella de Fluvià

Can Falgàs

Bio Espai Terres de Can Falgàs som una empresa familiar formada per tres generacions, ubicada al poble de Torroella de Fluvià (Alt Empordà). Apostant per productes d'alta qualitat i, pel respecte pel medi ambient, vam fer un gir a la nostra producció fent-la 100% ecològica. Creiem en la necessitat d'anar més enllà amb la nostra feina, poder menjar productes que realment ens nodreixin i posar el nostre granet de sorra per millorar aquesta nostra estimada terra per deixar un futur una mica millor als nostres fills. Apostem pels productes de proximitat, de qualitat i per la vida digna al camp.

Web: canfalgas.blogspot.com

CCPAE: CT/1566/PE

 

Sant Miquel de Fluvià

Mas Galceran

El Mas Galceran, datat del 1609, gaudeix d'una situació privilegiada, entre una zona forestal i una de fluvial, conforma un entorn de gran diversitat biològica. Aprofitant aquestes característiques, el 2011 en va sorgir Mas Galceran SCP, una empresa familiar que treballa 4,5 ha d'horta ecològica. El nostre objectiu és la producció d'hortalisses cercant la màxima qualitat del producte final, tot mantenint unes pràctiques respectuoses amb la terra que treballem i l'entorn natural que ens envolta. Apostem per un producte de proximitat cultivat a l'Empordà i consumit aquí i a les comarques properes.

Web:  www.masgalceran.cat

CCPAE: CT/2614/P 

 

Horta ecològica del Baix Empordà

Albons

La Coromina

La Coromina és una finca de 7 ha. situada a Albons, al bell mig de l'Empordà, on vivim i treballem la Teresa i en Joan. Per a nosaltres, la nostra activitat, més que una feina és una manera de viure, fonamentada en el respecte als altres i en la conservació del nostre entorn. Per aquesta raó, seguim els principis de l'agroecologia, que van molt més enllà de cultivar la terra sense contaminar-la. Per aconseguir que els nostres productes us arribin amb la màxima qualitat possible, us els oferim mitjançant el repartiment de cistelles, la parada al mercat de "La Plaça del Lleó" (Girona) i, ara, amb aquesta nova iniciativa de repartiment a botigues.

Web: www.lacoromina.cat

CCPAE: CT/1853/P

 

Foixà

Can Bosc del Baró 

Can Bosc del Baró és una finca situada al municipi de Foixà, just on el riu Ter desemboca a l'Empordà. El pas de 3 generacions l'ha fet evolucionar cap a l'agricultura ecològica. Ens hem anat especialitzant en alguns cultius específics per donar cobertura a altres companys que fan mercats i cistelles. Ells són la base de la nostra comercialització així com l'assortiment a botigues ecològiques.

CCPAE: CT/1069/P

 

Horta ecològica a la Garrotxa

Tortellà

L'Empedrat

L'Empedrat som l'Anna Sirvent i el Marc Rabascall de Can Gustí de Sales de Llierca. Cultivem cap a 2 ha. d'horta ecològica a Tortellà, envoltats de les muntanyes i boscos de l'Alta Garrotxa, on fem horta variada a l'aire lliure i en hivernacle des de fa 10 anys. Venem els nostres productes als mercats de la comarca, a domicili, a cooperatives de consumidors i a peu de finca.

 

Web: empedrat.wordpress.com

CCPAE: CT/3173/P

 

Sant Ferriol 

Planeses 

Planeses és un projecte d'Agricultura Regenerativa situat a la Garrotxa, al costat de Besalú. El nostre sistema de producció integra els animals en els camps com a eina principal per a regenerar el sòl i recuperar un paisatge viu. Això ens dona una producció diversificada on a més de les nostres verdures també tenim vaca de carn i llet, pollastres, gallines i conills. Disposem d'obrador propi a la finca on transformem els nostres productes perquè puguis gaudir d'una alimentació de qualitat de manera fàcil.

Web: planeses.com

CCPAE: CT/2148/P

 

Horta ecològica al Gironès

Bescanó

La Feixa d'en Feliu

La Feixa d'en Feliu és una finca de 2,5 ha. situada al Pla de Trullàs (Bescanó). La nostra especialitat és el cultiu d'enciam i bleda en continu als nostres hivernacles. Realitzem la recollida per encàrrec, per garantir el màxim de frescor i qualitat. Entre els nostres cultius de temporada destaquen la tomata, ceba tendra, cogombre i pebrot. Els nostres valors són l'honestedat, la professionalitat i el respecte pels clients, proveïdors i entorn. Formem part d'aquest projecte amb la il·lusió de col·laborar amb altres pagesos gironins i amb botigues locals per fer arribar el nostre producte al territori.

Web: www.lafeixadenfeliu.com

CCPAE: CT/3775/P

 

Cassà de la Selva 

Can Pibernat

Can Pibernat és una finca familiar situada al municipi de Cassà de la Selva. Cultivem productes d'horta des de 1975 essent, la segona generació, qui ha apostat per la producció amb criteris d'agricultura ecològica. La finca compta amb 2 ha d'horta a l'aire lliure i 2500 m2 d'hivernacle on produïm diverses varietats d'hortalisses de temporada d'alta qualitat essent respectuosos i responsables amb el medi on vivim i treballem Apostem doncs, per una producció ecològica i de proximitat on posem en valor la salut de l'entorn i la de les persones.

 

Web: hortapibernat.hortagest.cat

CCPAE: CT/5875/P

 

Horta ecològica a la Selva

Riudarenes

Granja Slou 

La Granja Slou és un projecte de ramaderia familiar d'ou ecològic. Hi treballem en Jou i la Gemma, amb una clara vocació pel benestar animal i la conservació de l'entorn. Creiem que la qualitat dels ous de les nostres gallines respon a un benestar òptim d'aquestes. Defugim de la ramaderia clàssica i convencional i treballem mirant els animals com a éssers vius mereixedors de tot el nostre respecte. Cuidem des de l'alimentació de les gallines, el manteniment de casa seva i la curosa gestió de les dejeccions abocades als camps de conreu de la pròpia finca. Recollim i repartim els ous cada dia i els repartim directament als nostres clients garantint sempre un ou fresc, ecològic i de proximitat.

 

Web: www.slou.cat

CCPAE: CT/4586/P